Skjeggagam gis bort

1 of
Previous Neste

DETALJER

  • ID: 4026

  • Publiseringsdato: 29/06/2020

  • Område: Innlandet

  • Kommune: Nord-Aurdal

  • Visninger: 548

Beskrivelse

Hei,

Jeg blir dessverre nødt til å si farvel til Genji (3 år) da jeg ikke får tid til å ta vare på han lenger. Jeg skal inn i FHS og kommer til å reise mye rundt i Norge og utenlands, og dermed ikke ha mulighet til å gi Genji det han trenger for å bli ivaretatt.

Genji er en 3 år gammel, frisk, skjeggagam som ble kjøpt fra en dyrebutikk i Sverige i veldig ung alder (bare noen mnd gammel). Rolig gutt som er vant til å bli håndtert og kan absolutt håndmates. Elsker å bli med ut i hagen og sole seg med eier på sommerstid.

Pr. nå har han et terrarium som bør oppgraderes – han begynner å vokse ut av den, og basking-lampa (UVB/UVA) sitter for lavt når det er sommer og varmt ute. Han trenger da helt nytt terrarium, og evt. bedre utstyr enn det han har nå. Mangler dagslys-rør. Dette er ikke et akutt problem, men blir en utgift du blir nødt til å forutse ved overtakelse. Om ønskelig, kan du få utstyret hans med – selvfølgelig også gratis.

Ønsker ikke å selge, men gi bort til en eier som er seriøs og vel gjennomtenkt i sitt valg. Erfaring er ikke nødvendig, men ønskelig. Det viktigste er at du har tenkt deg nøye gjennom ansvaret med å ha en skjeggagam.

Jeg starter på skolen 23. august og håper da å få omplassert han før dette. Bor på Leira i Valdres, men vil være behjelpelig med å kjøre han til nytt hjem.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe! Tar gjerne flere bilder av han og terrarium, gir info om mat-vaner, etc. ved forespørsel.

Stikkord :